Regler for Kampe

Før Kampen

Alle spillere og trænere mødes i “Match Meet”-kanalen på Overwatch List Nobililty (DK) – Discord-server.
Her afklares eventuelle tvivlsspørgsmål, før kampen sættes i gang.
Husk at gennemgå de aktuelle bans (§3)

Kampen

§1 Et ‘slag’ udkæmpes i et bedst-ud-af-fem format.
§2 Spil Formatet er Competitive.
§3 Seneste Character Bans fra Overwatch League gælder. Hvis kampen afvikles mens Overwatch League ikke kører, så anvendes Comp Bans.
§4 Første map er forudbestemt af Krigskirken og kører i tilfældig rotation en uge ad gangen. Ugens 1. Control Map bliver annonceret mandag og træder i kraft efterfølgende lørdag.
Rækkefølgen er:
1. Control
2. Hybrid
3. Escort
4. Assault
5. Control

§5 Hvis et hold eller en spiller har alvorlige tekniske problemer, så skal der skrives “P” for Pause i chatten hurtigst muligt, så Lobby-lederen kan pause spillet.
Gyldige årsager til pause er f.eks. internet nede, PC crash og lign. Man kan IKKE kalde en pause hvis man eksempelvis alt-tab’er sig ud af spillet ved en fejl eller glemte at gå på toilet inden kampen eller i pausen.
§6 Kampene skal så vidt muligt udkæmpes ansigt til ansigt i samme rum, men online er også acceptabelt, hvis ansigt til ansigt ikke er muligt. Kontakt eventuelt Munkeordnen*, hvis I mangler et sted med 12 PCere, hvor kampen kan afvikles.
§7 kampen starter senest 15 minutter efter det aftalte kamptidspunkt. Hvis en spiller ikke er mødt op eller har tekniske problemer, så kan et hold forlange at kampen startes. Spilleren som ikke var klar kan komme ind i kampen senere mellem maps, hvis han er blevet klar i mellemtiden.

Holdene

§8 Et hold består af 6-10 spillere – 6 spillere + evt. 4 reserver. Der må skiftes ud mellem maps. Alle spillere skal fremgå af holdets Roster-side her en time før kampen, og spilleren skal spille med sin egen main acount (ingen smurf accounts). Alle in-game navne skal være identiske med navne på rosteren. Hvis en spiller har tekniske problemer med en main account, så indmeldes en midlertidig account via Ændringer til holdets roster indsendes her. Såfremt det sker kort før kampens start, så kontakt Beastmaster#9860 via Discord.
§9 En spiller må kun spille for holdet såfremt han/hun på kampdagen er tilknyttet organisationen (esportsklubben, ungdomsklubben, skolen osv.).
§10 En spiller må ikke spille for et lavere rangende hold i List of Nobility den første måned efter en afsluttet kamp (en reserve, som ikke kommer i kamp, må gerne spille for et lavere rangerende hold). En spiller må til enhver tid spille på et højere rangerende hold, såfremt han/hun er tilknyttet organisationen.
§11 Dog må en spiller fungere som stand-in eller udlånes til et højere rangerende hold ved én kamp uden at §10 træder i kraft, men ved udlån eller stand-in to kampe i træk træder §10 i kraft og spilleren kan ikke spille for sit oprindelige hold den kommende måned. Udlån/stand-in SKAL være oplyst til Krigskirken og modstanderen inden kampen starter.
§12 Samme regel som §11 gælder ved udlån/stand-in fra højere rangerende hold, men kun såfremt modstanderen acceptere det, og niveauforskellen mellem lånte spiller og holdet skal minimeres.
§13 Hvis en organisation har mere end to hold med på listen, så kan en spiller kun rykke til det nærmeste hold længere nede på listen, og skal i øvrigt overholde §10-§12.